6 Mart 2008 Perşembe

Kozmo Çöp

Bazen bayiliyoruz eski kozmetik ürünlerini, bitmis olmalarina ragmen dolapta tutmaya. Ben hic birsey atamaya kiyamam:) ama bugün güzel bi temizlik yaptim (sadece kozmetik ürünlerini) ve elime eskimis ruj, rimel, losyon, mosyon ne gectiyse hepsi cöpü boyladi. Yavas yavas odami "Cöp Oda" olmaktan kurtariyourm galiba :)
Buaralar kimyasal maddelerden ve eskilerden nefret geldi, eskimis bi krem kullanmis olmam nedeniyle 1 ayi gecik bir süredir yüzüm sismis, kabarmis, kizarmis bir sekilde dolasiyorum! (her tür DOGAl tavsiyelere acigim)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Nergiscim aynı benimde öyle çekmecelerin gözü dolu aslında bende senin gibi bir bahar temizliği yapsam hiç fena olmayacak yani...:))))

Yüzün için çok geçmiş olsun canım.....

Adsız dedi ki...

Benim başıma da geldi, eski bir göz damlası kullanmıştım da doktorluk olmuştum...:(

Yüzün için geçmiş olsun canım.....

Moonish (moonsun) dedi ki...

Cok tehlikeli oluyor eski kozmetikler cok dikkat et Nergiscim... insallah yuzunde cok fazla bir sey yoktur, uzuldum simdi bunu duyduguma :(( Gliserinli sabula yikasan yuzunu bir sure, ya da kisa bir sureligine kukurtlu sabun kullan yuzun icin, gercekten iyi geliyor ama krem falan kullanma bu sure icinde, tonikle sil yuzunu... kisa surede duzelecektir eminim.
Kocaman sevgiler opucukler getirmistim sana bir de, onlari da birakayim gidiyorum :))

nergisce dedi ki...

aycacim saol, temizlik ise yariyor yer acildi dolapta :)

saol Tugcecim, ay senin kide cok tehlikeliymis, göz cok hasas bir nokta...gecmis olsun:)


moonsun abla:), üzülme üzülme geciyor cok sükür:) tavsiyelerin icin cok saol eczananin yollunu bulabilirsem almayi düsünüyorum birseyler. krem kullanma diyorsun ve cok haklisin ben gecen gün krem kullanmamla daha cok artmisti, iyim cok sükür simdi..:) bende snei kocaman öpüyorum :)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Nergiscim yaff ben o kadar yasli mi gorunuyorum :(( Abla deme bana yafff yaa nolursun :))