13 Aralık 2008 Cumartesi

Kitaplarim 2

Bugünde yeni üc kitapla karsinizdayim...
Abdullah Yildizdan okudugum ilk kitap "Ona secde yakisiyordu", gecen sene eylülde okumustum ama cok etkilendigimi söylecemiyecegim pek ögrenecek birseyler bulamadim, ibretlik bi öykü olarakta algilamadim, ismi hosuma gittigi icin almistim. Bu yaz bu yazarin ikinci kitabini okudum "Günahin Rengi" ve gercekten etkilendim cok güzel yazilmisti.
Bi ara hosuma gidiyordu ikbal Gürpinarin yazdiklarini okumak , son kitabi "kücük mutluluklar" güzeldi ama boguyordu biraz insani kendi hayatiindan cikardi dersler, siirler, anlamli sözler vs. vardi hem komikti hem hüzünlü ama bir yerde tikanip kaliyordu insan sadece kitabi bitirmek icin okuyordu o andan sonra...bu kitapta biraz öyle`di, yinede kötü demiyourm ögrendiklerim mutlaka olmustur, siz okuyun ondan sonra konusuruz yine:)

Uzun bi zaman Iclal Aydin hayraniydim, gazetede yazdiklarini takip ederdim, kitaplarini okurdum sonra duruldum ama iki kitabini sevdim bi "Gördügüme Sevindim" ve "Yaz Bitesin"...hem mutluluk hem hüzün dolu kitaplar...
Bazi kitaplarimi tek olarakta tanitmistim:
Simdilik kitaplarim bukadar, bazi kitaplarim arkadasimda bazilarinida simdi yazamadim:)
Veeee yogun istek üzerine bu KITAPLARIm konusunu mim`me dönüstürüyoruz ve bende bu fikri veren Böcük ve Pilli cadi yi mimliyorum böylece. sevgiler:)
Fotolar benim!!

5 yorum:

Pilli-Cadi dedi ki...

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu

41 kitchen dedi ki...

ikbal bi süre sonra cidden boğuyor canım iclal de öyle böyle iyilik meleği gibi olmaları bi yerden sonra çekilmiyor:S iclali seviyorum ama yine de. okumuyorum uzun zamandır not ettim bi yere=)

Adsız dedi ki...

İkbal'in kitapları için sizlere katılıyorum ama ben İclal Aydın'ı da okuduğumda belli bir süre sonra sıkılıyorum.O'na secde yakışıyora gelince bende ilk çıktığı hafta alıp okumuştum Ahmet Günbay Yıldızı neredeyse 10 yıldır okurum bence en kötü kitabıydı kötü diyorum çünkü diğer eserleri gerçekten eserdir :))Bu arada blogunu yeni keşfettim yorumunla..Bol okumalar çok çok okuyalım da paylaşalım inşallah.

böcük dedi ki...

Ben bu mimi nasıl görmedim bilmiyorum :D En kısa zamanda cevap vereceğim inşallah canım, sağol :D

Adsız dedi ki...

bunların son ikisini okudum, iclal ve ikbali çok beğenmiştim