4 Haziran 2008 Çarşamba

Kayisi Yagi

Kayısı yağı tüm cilt tipleri için uygun bir ürün. Kayısı yağının özellikle yaşlılarda ortaya çıkan kırışıklıkları azaltığı biliniyor. Kayısı yağı kayısını çekirdeğinden elde ediliyor.Kayısı yağı blo miktarda A vitamini içerdiğinden cildi nemlendirip, doğal bir canlılık ve parlaklık vererek, akneleri temizliyor.Kayısı yağının aynı zamanda kalsiyum, magnezyum, karotin ve betakaroten maddelerini içerdiğinden yaşlanmayla ortaya çıkan kırışıklıkları azaltıyor. Cildin doğal güzelliği için haftada bir gün, kuru ciltlerde ise günde bir defa deriye kayısı yağı sürülmesinin tavsiye ediliyor.

Kaynak
foto: google

7 yorum:

Haydins dedi ki...

Nergiscigim bir yerlede okumustum ya da duymustum bilemiyorum ama cagimizin kabusu selulit'e de iyi geliyormus.Denemedim ama :)

Adsız dedi ki...

Ayyy....benim annecim demek bunun için haftada üç gün sabahları kuru kayısıyı ılık suya koyup yiyor...:))bu kadın işini biliyor valla...:)))
Nergiscim teşekkürler paylaşımın için...

Adsız dedi ki...

Şimdiye kadar hiç kullanmadım ama bu bilgiyi notlarıma aldım ilerde belki lazım olabilir...mesela 25 sene sonra gibi...:))))))
Sevgiler gönderdim....

Adsız dedi ki...

nergis ben bir ara denemiştim, sonra sanırım tembellikten unuttum gitti... ama bu arada eklemek lazım muhteşem kokuyor!!

nergisce dedi ki...

Haydins, evet haydinscim bende kadin programlarindan birinde duymustum zihirli bir selulit karisimi vardi:)

Ayca, annen isi biliyor aycacim artik sende ögrendim bak:)

tugce, eheheh:) o kadar cok beklenirmi canim sen yarin git aktardan kayisi yagi al yemege kullanamasanda ciline sürüp isil isil bir cilde sahip olabilirsin, ben tam yaziyi yazdim kayisi yagini sürecektim ki annem kullanmis ve bir damla bile yag kalmamis...

enhar, evet sevgili nhar muhtesem bir kokusu var, onlarca para verdigimiz losyonlardan bile daha güzel kokuyor...

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar gerçekten çok güzel bir ürün ben yenı kullanmaya başladım.ve etkısını görmeyede başladım herkeze tavsiye edrım..

Adsız dedi ki...

harika ya çok memnun kaldım ben herkeze tavsiye ederım...