25 Ağustos 2008 Pazartesi

Yaz`dan kalanlar

Yaz basi dikmistim yaz sonu yaziyorum. Bu kumasi alali ise seneler oldu, en sonunda degerlendire bildim gibi:) diktim ama hic giyimedim:) ben böyle diker diker giymem. hani bi elbise dikmistim ya onu topu topu 2 saat giyidim ve oda dolaptaki yerini aldi hatta türkiyede biraktim. Burdanin 2008/05 sayisindan bi model bu cok basit aslinda üc parcadan olusuyor. Ne yazik ki ne rukiyem ne aysem var hatta zarifem bile yok:) o nedenle yatagin üstünde sergiliyorum...iste böyle bu kumasinda hikayesi. huzurlu bir hafta diliyorum:)

4 yorum:

hTc dedi ki...

Nasıl giymezsin ya:( Bence çok güzel bu elbise. Giymediklerini yolla bundan sonra Türkiye'ye hehe:D

ASLI dedi ki...

nergiscim bnm zarifem ayşem değil bir terzi teyzem bie yok(dikiş makinem) :D ayrıca dikiş dikmeyide blmiyorum ama çok hhevesliyım.Nişanlımı kandırıp aldrırsam ama aldırıpta başaramassam dyede korkuyorm.Böle yetenek varken hem dik hemde giy dolaplarda mahsur kalmasın el emeği işler öpüyorum canım...Bu arada elbise perfectt :D

assortiek dedi ki...

yaw nie üstünde çekmedin güzel bi elbiseye benzioo,hem belki bende fikir edinirdimmm

nergisce dedi ki...

hatice,
heheheh peki yollarim:)

asli,
acelet nisanlini kandir ve bi terzi teyze al, coook ama coook isine yariyacak. dikis bilmezsen ögrenirsin hem hevesin inan hic gitmiyor cünkü hep degisik seyler görüyorsun orada burada, basari calisa calisa geliyor :)

assortiek,
:) ay ustumde mi? dimi benim neyim eksik rukiyeden:)