4 Mayıs 2013 Cumartesi

Dogum Günü 1










Kardesimin bu yil ki dogum günün de bir konsept olusturdugum söylenemez, yer yer arabalar gözüksede, her bir detayi arabalarla süslemiste degilim.
Sadece gözüme hos gözükenleri bir araya topladim, ne cok masrafa girdim ne de uykusuz hazirlik geceleri gecirdim. Hersey oldukca planli ve eglenceli gecti.
Ilk dogum günü partisi alisverisim hediye paketiyle basladi :), sonrasinda gelen cocuklara minik hediyelerle devam etti. Süslemelerde hic zorlanmadik kardesim daha önceden ne istedigini biliyordu. Kavanoz veya kese kagitlari süslemeye merakli bir abla oldugumdan tabiki böyle bir seyden kacamazdim. Önceden biriktirdigim minik kavanozlarin icine ilk önce bir parca eskiz kagidi sonra cocuklarin sevdigi abur cuburlari ve son olarakta almis oldugum hediye paketi kagidiyla kavanozlari süsledim. O paket kagidiyla hem kardesimin hediyelerini hemde minik misafirlerin hediyelerini paketledim.
Dogum günü ilk önce tek tek hediyeleri acmakla basladi, sonrasinda bir oyun daha oynanip mum üflendi. Kardesimin en sevdigi pastayi bir gün önce hazirlamistim.
Cocuklar pastanin süslemesine hayran kaldilar ve her biri istedigi yüzlü pasta dilimini aldi.

Devami haftaya Cumartesi…

Sevgiler Nergis

2 yorum:

tarih84 dedi ki...

o pasta bile başlı başına konsept bayıldımmmmmmmmmmm

nergisce dedi ki...

tarih84: cok tesekkür ederim :) sevgiler