24 Ağustos 2008 Pazar

Oku, Dinle ve Taklit etme:)

Aysegül büyümüs! Hatta is kadini olmus, evlenmis, anne olmus, aglamis, gülmüs ve birseyler basarip yeni hikayelerle karsimiza cikti. Aysegülü hepimiz taniyoruz degil mi? Aysegül alisveriste, aysegül trende, aysegül surda burdaydayla hayatimiza girmisti. Seviyorum aysegül hikayelerini, bu yasimla bile:) bizler büyerken aysegülde büyüdü tabi simdide seda kaya gülerin kaleminden "is, ask, ve kadinlara dairle" karsimiza cikti. ben sevdim bu kitabi. büyümüs aysegülüde. Bir cok konuya deginiyor, bu kitap on kadinin basari öyküsünü anlatirken, üniversite hayati, iliskiler, ayriliklar, erkekler, kadinlar ve bir cok ayrintiya daha. Okuyun derim!
Rafet el romanin yeni sarkilarini dinlemeyen var mi? varsa hemen dinlesin derim. (bu resim yamuk cünkü cevirmeye üsendim. masa kursun kalemle not ile almisim:) )
Blog oyunu
Sevgili blogdasim kurudamlalar beni oyunlamis:) taklitcilik hakkinda birseyler yazmami istemis, bende kisa ve öz diyorum ki...
"Insan aynaya bakmali ve bu benim demeli"
filo Nero:)
Bende dügün hazirliklarindan biraz nefes aslin diye sevgili ASLIýi :) ve tatilden yeni gelen Haydinsì oyunluyorum:) (buda yeni söz bugün bulundu!)

4 yorum:

hTc dedi ki...

Vay be Ayşegül de büyümüş=) Okurum ben de bu kitabı. Bu arada kısa ve öz yorumun için teşekkürler(: Rafet'i sürekli dinler oldum... Öptümm

nergisce dedi ki...

hatice, öptüm bende

Haydins dedi ki...

Nergiscigim simdi gordum oyunlandigimi yazacagim yakin bir zamanda birseyler..

nergisce dedi ki...

haydin,
peki canim...