9 Ağustos 2008 Cumartesi

Belki bigün...

Bu kitabi bu hafta icinde okudum, gercekten etkileyici bir öykü. Okurken hem egitiyor, hem ibretli bir yasam öyküsü sergiliyor ve insan kendi yasamini sorguluyor. Nedenleri...Nicinler... Bi okuyun derim.

Bu sözü sevdim ben. Bi yerde görmüstüm bu kapi süsünü, tabiki kumastan degil. Nasil yapa bilirim diye düsünüp durdum sonra dün aklima kumastan yapmak geldi, ilk basta fimoyu düsünmüstüm ama hic fimoyla calismadigim icin korktum. Gördügüm yerde yuvarlak bi türkceyle yazilmisti "belki bigün yaslanicam ama asla buyumiycem" diye, ben ise uzata uzata yazmisim, bittikten sonra fark ettim:)

5 yorum:

assortiek dedi ki...

kumaştanda hoş olmuş ama fimodan da güzel olabilirmiş ama bende cesaret edemem:)yoğunluktan aşk kokusuna yorum yazamadım şeker çok cicilerr yaww,herşeye takıştırılır onlar belki bende broş yapıweririrm:)

Eski dedi ki...

:) benden mi gördünüz acabaa ? selim ve hande yi okumayı çok istemiştim bi kaç yıl önce denk gelmedi Halit ertuğrul un başka bi kitabını okumuştum , içimde kaldı belki bigün okurum ... tevafuk bu ya blogunuzu gördüm bi şekilde girdim linklerde kendimi görünce şaşırdıım :) hoşgeliyosunuz sayfamı okumaya , selam vereyim dedim bu gece farkettim sizi .. sevgiler ...

nergisce dedi ki...

asscim,
saol cnaim begenmene sevindim, biliyourm bu hafta iyicene mutfak kedisi oldun ama pastalarin bi harika:)

nevin:),
bak iste yazmazsan kaynagi nasilda yakalanirsin:) senden gördüm, site uzun zamandir takip edioyurm ama sessiz sessiz nednese hep böyle yapiyourm. güzel seyler yaziyorusun zevkle okuyourm. kitap güzeldi:) hala etkisindeyim...beni bulmana sevindim, hosgeldin.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

bu benim ortaokul ve lise yıllarım baş sözüydü:) odamın duvarına asmıştım. ama sora çok eskidi çıkardım. ama hep söylerim,belki bir gün yaşlanıcam ama asla büyümiycemmm:)
cici bir site,başarılar dilerim:)

Gelin Ayşe dedi ki...

aaa evet ablam tavsiye etmişti :)) Okuyum bir ara Hollandaya gittigimde, çünkü kitap orda. Orda varken burda yenisini almaya gerek yok :)